Kosten en vergoedingen

Als een haarwerk op medische indicatie wordt aangeschaft, komt u via de zorgverzekeraar in aanmerking voor een basisvergoeding.
De huisarts of specialist schrijft hiervoor een aanvraag/verwijsbrief uit voor het verstrekken van een haarwerk. De basisvergoeding is voor iedereen gelijk, per 1 januari 2020 bedraagt deze € 443,=. Daarnaast kunt u zich bij uw verzekeraar aanvullend verzekeren. U ontvangt dan bij de aanschaf van een haarwerk een extra tegemoetkoming in de kosten. Meer informatie hierover vindt u in de polis-of verzekeringsvoorwaarden van uw verzekeraar.

De kosten van een haarwerk hangen af van type en kwaliteitsklasse. Het is onder meer afhankelijk van haarkwaliteit - echt haar of synthetisch ( kunstvezel ), verschillende kwaliteiten kunstvezel, van handgemaakt of machinaal of gecombineerd, van montuursoort, van grootte en van nuance. Het haarwerk kan handgeknoopt, getrensd/machinaal, halfmachinaal met en zonder huiddunne film uitgevoerd zijn.

U vindt bij Linda Hof Haarwerken een uitgebreide voorraad van verschillende soorten en prijsklassen die u op uw gemak kunt bekijken en passen.

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Ook kunt u een haarwerk reserveren voor een periode van 3 tot 6 weken en geheel vrijblijvend een afspraak maken.