Meest gestelde vragen

1. Ontvang ik een vergoeding van mijn verzekeraar bij de aanschaf van een haarwerk?
Als u een haarwerk op medische indicatie aanschaft, heeft u via uw zorgverzekeraar recht op een basisvergoeding. Sommige mensen hebben bij een aanvullende verzekering recht op een extra tegemoetkoming in de kosten.

2. Belemmert het dragen van een haarwerk mijn natuurlijke haargroei?
Bij tijdelijke kaalheid - bijvoorbeeld door een chemokuur - kunt u een haarwerk gerust dragen, ook als uw eigen haar weer aangroeit. Het montuur ventileert goed en geeft de huid zelfs wat extra warmte. Hierdoor gaat uw eigen haar sneller groeien. 
 
3. Kan ik elke haarkleur laten aanmeten?
In principe kunt u elk gewenste kleur haarwerk aanschaffen. Toch is het beter dat u nooit voor een kleur kiest die donkerder is dan uw eigen haarkleur. Het is beter om een tint lichter te nemen, want dat komt zachter, natuurlijker en vriendelijker over.

4. Wat moet ik doen als ik overweeg om een haarwerk aan te schaffen?
Maak een afspraak met Linda Hof Haarwerken om langs te komen, zij kan u eventueel ook in het ziekenhuis bezoeken. Samen bespreken we uw wensen en eisen om vervolgens te zoeken naar de juiste oplossing.

5. Kan ik mijn haarwerk in een trendy kapsel laten knippen?
Als eenmaal de keuze is gevallen voor een bepaald haarwerk, wordt het haarwerk helemaal naar wens geknipt. Van klassieke haardrachten, tot de meer trendy en hippe kapsels.